La empresa de gestió de residus Llorens Isbert, S.L.

És una planta de transferència de residus banals, inerts i no especials situada en el Polígon Industrial d’Igualada (Barcelona), al carrer Alemanya 25. Autoritzada per la Generalitat de Catalunya com a gestor autoritzat. Planta de recollida de fons de destil·lació de dissolvents halogenats i no halogenats.

Va ser fundada fa més de 30 anys pel senyor Ramón Llorens i va ser heretada a Francisco Llorens (el seu fill) fins a passar a Ramón Llorens Isbert (amo actual), dedicant-se a l’activitat de recollida i emmagatzematge de residus perillosos i no perillosos.

Actualment, l’empresa presta serveis de gestió de residus perillosos i residus no perillosos, reciclatge d’extintors i servei de neteja per a entitats públiques i privades… Ens caracteritzem per oferir un servei àgil i eficient, algo que valoren molt els nostres clients pel fet que això els permet realitzar una producció contínua.

residus Llorens Isbert

Misió

La nostra empresa es dedica a oferir serveis de gestió de residus i serveis de neteja per a entitats públiques i privades. Ens esforcem per ser líders en el nostre camp, proporcionant un servei àgil i eficient, amb l’objectiu d’ajudar els nostres clients a mantenir una producció contínua i complir amb les regulacions mediambientals.

Visió

La nostra visió és ser reconeguts com una empresa líder en la gestió de residus, oferint serveis d’alta qualitat i eficiència en tot moment. Ens esforcem per ser una empresa sostenible i responsable, promovent la protecció del medi ambient i la salut pública. Busquem ser una empresa innovadora, oferint solucions personalitzades per a cada client i adaptant-nos a les seves necessitats específiques.

Posa’t en contacte!

 

Desitges solicitar algun d’aquests serveis?:

  • Gestió de residus perillosos
  • Gestió de residus no perillosos
  • Transport de residus
  • Lloguer de contenidors per a residus
  • Reciclatge d’extintors caducats

No perdis més temps i sol·licita-ho fàcilment mitjançant el nostre formulari. Estem aquí per ajudar-te en la gestió responsable dels teus residus! Completa el formulari a continuació amb les teves dades i els detalls del servei que necessites.

El nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per oferir-te una solució adaptada a les teves necessitats. És el primer pas cap a una gestió sostenible dels teus residus!

⇐ Sol·licita-ho Aquí…