LLOGUER DE CONTENIDORS A IGUALADA I LA COMARCA

SERVEI DE LLOGUER DE CONTENIDORS

Alquiler de contenedores

En la nostra empresa de gestió de residus, oferim un servei complet de lloguer de contenidors de diferents mesures per a adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Comptem amb una àmplia varietat d’opcions i capacitats per a garantir una solució eficient i adequada per a cada tipus de residu.

El nostre servei inclou el transport dels contenidors des de i cap a la seva ubicació, ja sigui per a buidar-los o per a portar-los a una instal·lació de tractament de residus. Ens assegurem que els nostres conductors, amb la seva àmplia experiència en el sector, compleixin amb totes les regulacions de seguretat i medi ambient per a garantir un servei de confiança i responsable.

CONTENIDORS PER A TOT TIPUS DE GESTIÓ DE RESIDUS

  • Contenidors de 5 a 12m³: Ideals per a residus d’obres, residus d’escombraries, ferralla i altres residus industrials. Aquests contenidors són versàtils i eficients per a la gestió de diversos tipus de residus.
  • Lloguer de contenidors de 30m³: Perfectes per al maneig de residus d’escombraries, residus industrials, residus especials i el reciclatge d’extintors. Aquests contenidors de major capacitat et permeten gestionar grans volums de residus de manera efectiva.
  • Compactadores de 20m³: Dissenyats per a l’emmagatzematge de cartó, plàstic i escombraries. Les compactadores et brinden una solució eficient per a maximitzar l’espai i reduir el volum dels residus.
  • Contenidors banyera: Especialment indicats per a grans obres de construcció i el reciclatge d’extintors. Aquests contenidors ofereixen una capacitat superior i resistència per a gestionar grans volums de residus en entorns de treball exigents.
  • Lloguer de contenidors especials: Adaptats a mesura i condicionats segons el tipus de residu a gestionar. Oferim contenidors especialitzats per a necessitats específiques, assegurant una gestió adequada i segura dels residus.

Quin tipus de residu necessites retirar?

Comenta’ns el tipus de projecte que estàs realitzant i t’acompanyem de la millor manera en la gestió dels residus.

Alquiler contenedor runa 5m3

Contenidor 5m3

Contenidor per a la recollida de runa, brossa, plàstic, llots, extintors, ferralla,…

Alquiler de contenedor para residuos

Contenidor alces 9m3

Contenidor ideal per a la gestió de residu general, paper i cartó, plàstic, llots,…

Contenidor alces 12m3

Contenidor especial per a residus de l’adoberia

Caixa 9m3

Contenidor especial per a la recollida de runa, residu general, extintors…

contenedor patera escombro

Contenidor banyera 11m3

Contenidor ideal per a la recollida i gestió de runa, brossa, ferralla, fusta, extintors, plàstic…

caja 30m3 contenedor basura

Contenidor caixa 30m3

Contenidor òptim per a la recollida de residus d’escombraries, fusta, cartó, plàstic, extintors…

Posa’t en contacte!

 

Desitges solicitar algun d’aquests serveis?:

  • Gestió de residus perillosos
  • Gestió de residus no perillosos
  • Transport de residus
  • Lloguer de contenidors per a residus
  • Reciclatge d’extintors caducats

No perdis més temps i sol·licita-ho fàcilment mitjançant el nostre formulari. Estem aquí per ajudar-te en la gestió responsable dels teus residus! Completa el formulari a continuació amb les teves dades i els detalls del servei que necessites.

El nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per oferir-te una solució adaptada a les teves necessitats. És el primer pas cap a una gestió sostenible dels teus residus!

⇐ Sol·licita-ho Aquí…