Gestió de residus a Igualada i la comarca de l’Anoia

T’ACOMPANYEM EN QUALSEVOL TIPUS DE GESTIÓ…

T’assessorem en el teu procés per a ser productor de residus i Gestionem tota la teva documentació perquè compleixis amb les normatives i inspeccions de qualitat i medi ambient que se’t presentin. Quins el teu tipus de gestió?…

Gestió de residus

La gestió adequada dels residus és un component essencial per a preservar el nostre planeta i garantir la salut de les persones. En un món on els recursos naturals són limitats, és fonamental adoptar pràctiques responsables que minimitzin l’impacte ambiental i fomentin l’economia circular.

RECICLATGE DE RESIDUS

El reciclatge és una de les eines clau en la gestió de residus. Consisteix a transformar els materials rebutjats en nous productes, reduint la necessitat d’extreure recursos naturals i evitant l’acumulació de residus en abocadors. El reciclatge no sols contribueix a conservar el medi ambient, sinó que també genera ocupació i promou la sostenibilitat econòmica.

GESTIÓ DE RESIDUS PERILLOSOS

És important reconèixer que no tots els residus poden tractar-se de la mateixa manera. Els residus perillosos, com a substàncies químiques tòxiques o materials inflamables, representen un risc significatiu per a la salut humana i l’entorn si no es gestionen adequadament. Per aquesta raó, és fonamental confiar en un gestor autoritzat i amb experiència en la gestió de residus perillosos.

GESTIÓ DE RESIDUS A EMPRESES I PARTICULARS:

Gestió de residus no perillosos

A la nostra empresa, ens encarreguem de la gestió integral de residus, incloent-hi la recol·lecció, classificació, transport i reciclatge de diversos tipus de materials no perillosos. Alguns dels residus que gestionem inclouen escombraries, runa, residus industrials, paper, cartó, plàstic, ferralla, material informàtic, fusta, residus terrosos, residus líquids no corrosius, sals minerals, pell adobada, extintors caducats, aigües amb tinta, pintura i piles, entre altres.

El nostre equip altament capacitat s’encarrega d’assegurar que aquests residus siguin tractats de manera responsable i respectuosa amb el medi ambient. Implementem processos de classificació i reciclatge de materials per a maximitzar la recuperació i reduir l’impacte en els abocadors.

Contacta'ns
Gestió de residus industrials
gestió de residus perillosos

Gestió de residus Perillosos

En la nostra empresa, ens preocupem per l’adequat maneig i eliminació d’una àmplia varietat de materials perillosos, garantint la seguretat i protecció del medi ambient. Entre els residus perillosos que gestionem, es troben el dissolvent halogenat i no halogenat, piles i bateries de tota mena, *RAEE’s (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics), líquids anticongelants, fluorescents, residus corrosius, bidons que han contingut matèries tòxiques, i tòners d’impressora, entre altres.

El nostre equip de professionals experimentats s’encarrega de recollir i manipular aquests residus de manera segura i eficient. Utilitzem tècniques i processos adequats per a garantir que els residus siguin tractats i eliminats d’acord amb les regulacions i normatives ambientals vigents.

CONTACTA'NS

 

A la nostra instal·lació, ens esforcem per a garantir la seguretat i l’eficiència en la gestió de residus. A més, treballem per a minimitzar l’impacte ambiental de la gestió de residus, promovent el reciclatge i la reutilització de materials.

Oferim un servei personalitzat als nostres clients per ajudar-los a trobar la solució adequada per a les seves necessitats de gestió de residus. Estem a la seva disposició per respondre a qualsevol pregunta o inquietud que puguin tenir sobre els nostres serveis de transport, emmagatzematge i gestió de residus.

Posa’t en contacte!

 

Desitges solicitar algun d’aquests serveis?:

  • Gestió de residus perillosos
  • Gestió de residus no perillosos
  • Transport de residus
  • Lloguer de contenidors per a residus
  • Reciclatge d’extintors caducats

No perdis més temps i sol·licita-ho fàcilment mitjançant el nostre formulari. Estem aquí per ajudar-te en la gestió responsable dels teus residus! Completa el formulari a continuació amb les teves dades i els detalls del servei que necessites.

El nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per oferir-te una solució adaptada a les teves necessitats. És el primer pas cap a una gestió sostenible dels teus residus!

⇐ Sol·licita-ho Aquí…